Jador, desfiinţat de fosta iubită. Ce mărturisiri face Ella de la Puterea Dragostei: „Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă”

Jador a fost desfiinţat de fosta iubită. Artistul şi Ella, au participat amaândoi la Puterea Dragostei, însă se mai întâlniseră de câteva ori şi afară. Cei doi au avut o relaţie cu năbădăi, care nu a durat foarte mult, pentru că Jador este extrem de gelos, susţine bruneta.

15 iun. 2021, 16:50
Jador, desfiinţat de fosta iubită. Ce mărturisiri face Ella de la Puterea Dragostei: „Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă”
Jador, desfiinţat de fosta iubită

Jador, desfiinţat de fosta iubită. Ella a făcut mărturisiri, la ceva timp de când s-a despărţit de artist şi spune despre el că îsi schimbă atitudinea radical în momentul în care este filmat și devine un alt om.

Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc.”, a spus Ella.

Citeşte şi: Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit de cancer: „Am stat 3 zile nemâncat”

Jador, desfiinţat de fosta iubită

Bruneta a mai spus că Jador este extrem de orgolios, numărându-se printre oamenii care au intervenit pentru a-i face rău pe plan profesional, lucru care a dus la excluderea ei din mai multe proiecte.

Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el.

Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu. (…) 

Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a mai spus artista, la Antena Stars.


loading...