Jador, gest controversat la Survivor România All Stars. Manelistul și-a sărutat adversara în văzul tuturor

Se încing spiritele la Survivor România All Stars, încă din prima ediția. Jador a făcut un gest care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lui de echipă.

17 ian. 2024, 11:33
Jador, gest controversat la Survivor România All Stars. Manelistul și-a sărutat adversara în văzul tuturor
Jador a pupat-o pe Lola, adversa sa de la Războinici

Ieri seară, Survivor România All Stars a avut marea premieră la Pro TV. Danii au așteptat cu sufletul la gură acest moment, mai ales că este un sezon dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile. Printre aceștia se numără și Jador care a reușit să atragă atenția încă din primul episod.

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Odată cu participarea la Survivor, publicul său a devenit mult mai numeros. Cei de acasă au apreciat curajul său de a pleca în Republica Dominicană și de a lupta.

Anul acesta, manelistul și-a luat inima în dinți și a acceptat să facă acest pas pentru a doua oară. Jador este concurent la Survivor România All Stars, sezon dedicat celor mai buni concurenți.

Citește și: Concurenții de la Survivor All Stars primesc sume colosale doar pentru participare! Cine încasează 10.000 de euro pe săptămână

Aseară a fost difuzat primul episod al acestui sezon, iar probele pentru concurenți nu au fost deloc ușoare. Jungla a arătat că este la fel de dură cu ambele echipe și că doar cel mai bun va poleca acasă cu marele premiu.

Probele au început cu primul joc pentru provizii. Condițiile vitrege din junglă sunt foarte dure, așa că ambele echipe trebuie să lupte dacă vor să aibă parte de mâncare și cazare.

Pentru Jador, debutul nu a fost unul foarte bun. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, i-a atras atenția artistului că din cauza sa, echipa Faimoșilor a pierdut lupta în fața Războinicilor.

În acel moment, manelistul a simțit nevoia să își ceară scuze în fața colegilor din echipă. Însă, la scurt ti,p, a intervenit Lola din echipa Războinicilor. Aceasta i-a cerut lui Jador să aibă mai mult respect atunci când vorbește cineva și să tacă.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. O concurentă a fost la un pas de leșin, în prima ediție a reality show-ului. Medicul a ajuns imediat

„Ai bunul simț, în momentul în care vorbește cineva, te rog eu, gurița mică!”, i-a spus Lola adversarului său din echipa Faimoșilor.

În momentul în care Lola îi cere lui Jador să se apropie pentru a-i spune ceva la ureche, manelistul a recurs la un gest pe care nu l-a preconizat nimeni. Fără să stea pe gânduri, acesta a pupat-o pe Lola.