Concurenții de la Survivor All Stars primesc sume colosale doar pentru participare! Cine încasează 10.000 de euro pe săptămână

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură sezonul special ”Survivor All Stars”, acolo unde participă multe dintre vedetele care au făcut istorie în acest realityshow. Printre numele sonore se numără Jador, Zanni și Roxana Nemeș. Concurenții deja au plecat în Republica Dominicană, însă nu puteau accepta o propunere de genul acesta fără a fi compensați pe măsură.

11 ian. 2024, 15:59
Concurenții de la Survivor All Stars primesc sume colosale doar pentru participare! Cine încasează 10.000 de euro pe săptămână

PRO TV a început noul cu surprize pentru telespectatori, urmează să fie difuzat un sezon special ”Survivor All Stars”, unde au fost chemate multe dintre vedetele care au făcut istorie în anii trecuți.

Citește și Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Concurenții au plecat către Republica Dominicană și deja au început filmările.

Pe lângă validarea celebrității, vedele vor încasa și sume colosale, de la postul de televiziune Pro TV.

Totuși, cine este cel mai bine plătit dintre concurenți? Ei bine, chiar dacă nu te gândeai la asta, Jador este ”faimosul” care va câștiga 10.000 de euro pe săptămână, devansându-i pe colegii lui la fel de cunoscuți, cum ar fi Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Artistul avut cele mai mari pretenții, iar după negocieri intense, când a cerut să fie lăsat să-și ia Biblia cu el, a semnat cel mai ”gras” contract.

Noul sezon Survivor, unul special, va debuta pe 16 ianuarie, când concurenții, cu nume cu greutate în showbiz și împărțiți în ”Faimoși” și ”Războinici”, se vor lua la întrecere pentru faimă, dar și pentru sumele frumoase de bani, potrivit Cancan.ro.

Jador ar putea pleca acasă cu 260.000 de euro

Motivul pentru care Jador a negociat la sânge? Conform Cancan.ro, manelistul nu ar fi avut prea multe evenimente în perioada aceasta, și se pare că afacerea pe care le-a deschis-o părinților, în județul Bacău, și unde lucrează și frații lui, nu stă chiar bine financiar.

Astfel, Survivor All Stars a venit ca o veste minunată pentru manelist, care ar putea încasa o sumă uriașă, dacă ajunge până în finală.

Ar fi vorba de 160.000 de euro, în cele patru luni în care se derulează show-ul de la PRO TV.

Iar dacă va câștiga trofeul, se adaugă premiul cel mare, 100.000 de euro, deci, în total, manelistul s-ar putea întoarce acasă cu 260.000 de euro!

Citește și Condiția pusă de Jador pentru a participa la Survivor All Stars: „Am scris în contract, doar așa accept”

Îl urmează Andreea Tonciu, care va fi remunerată cu 6.000 de euro pe săptămână. Apoi, ceilalți concurenți, la distanță mare, cu sume de până în 5.000 de euro pe săptămână.