Jador, în mașina poliției. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care a participat artistul

Jador a fost luat cu asalt de către fanii săi din orașul Călan, județul Hunedoara. Artistul a plecat de la concertul la care a participat în mașina poliției.

16 aug. 2022, 21:00
Jador, în mașina poliției. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care a participat artistul

Jador este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Artistul are zeci de mii de fani în întreaga țară și mereu este mare agitație în jurul lui atunci când își face apariția.

Acest lucru s-a întâmplat și la concertul pe care l-a susținut luni, în orașul Călan din județul Hunedoara. La finalul evenimentului Jador a fost nevoit să plece în mașina poliției.

Citește și Jador nu mai poate apărea la TV? Manelistul trebuie să-i plătească 100.000 de euro fostului impresar

Jador are concerte peste concerte în întreaga țară, iar lumea se îmbulzește să îl vadă de fiecare dată. La fiecare evenimet la care artistul își face apariția, fanii sunt în exataz și de aceea se crează mereu agitație în jurul lui.

Artistul a făcut senzație la concertul din Călan, acolo unde, mii de oameni s-au strâns să îl vadă. După eveniemt Jador a avut parte de o mare surpriză.

Câtărețul a fost nevoit să plece  în mașina poliției și asta nu pentru că ar fi făcut ceva grav, ci pentru simplul fapt că a fost luat cu asalt de fanii care voiau să interacționeze cu el și care nu îl mai lăsau să plece.

‘’În mașina poliției sunt. Nici nu pot să ies afară, uitați și voi’’, a supus Jador pe Instagram.

Forțele de ordine le-au făcut față cu greu oamenilor care s-au adunat în jurul lui Jador pentru ai spune cât de mult îl apreciază. Gestul lor nu a fost trecut cu vederea de artistul lor preferat care s-a declarat flatat de dragostea publicului său.

Citește și Jador a fost jefuit! Incredibil, cine este hoţul: „Fratelo, să-ţi fie ruşine când mă vezi de-acum!” VIDEO