Jador s-a dus în emisiunea Andreei Mantea să-i facă o surpriză de ziua ei. Care a fost reacția vedetei Kanal D

Andreea Mantea își sărbătorește astăzi onomastica. Cântărețul Jador nu a vrut să treacă neobservat acest moment, așa că a mers în emisiunea acestia pentru a-i face o surpriză.

30 nov. 2022, 15:33
Jador s-a dus în emisiunea Andreei Mantea să-i facă o surpriză de ziua ei. Care a fost reacția vedetei Kanal D

Andreea Mantea își sărbătorește astăzi onomastica. Printre persoanele care au ținut să o surprindă pe aceasta a fost Jador,

Cum și-a făcut apariția acesta în emisiunea Andreei Mantea

Artisul a ținut să o surprindă pe aceasta, așa că și-a făcut apariția în emisiune cu un buchet de flori pentru a marca această zi atât de importantă pentru Andreea Mantea. A luat imediat loc lângă Andreea Mantea, iar vedeta l-a luat imediat la întrebări pe Jador. Mai exact l-a pus să spună care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut acesta din dragoste.

”Mergeam în fiecare zi 7 kilometri dus, 7 întors, într-o pădure în care erau porci mistreți, urși. Mergeam în fiecare zi să o văd”, a povestit acesta.

Jovială din fire, Andreea l-a întrebat dacă dorește să îl lase să stea în casă cu concurenții. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta ar fi răspuns că da.

”Vrei mai mult cu fetele sau cu băieții?”, a continuat vedeta Kanal D

”Normal că cu fetele! ”, a replicat acesta.

Citește și : Gina Pistol, în mijlocul unui scandal-monstru. Cine e femeia care o acuză că, de fapt, nu are un copil cu Smiley. „Minte, iar el susține minciuna pentru că este amenințat”

Andreea Mantea nu își dorește să fie mireasă

Cu toate că își dorește să fie cât se poate de discretă cu viața ei personală, din câte se pare, vedeta Kanal D ar trăi  o poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curioșilor. Recent, aceasta mărturisea că nu își dorește să mai piardă timpul ei prețios cu oricine.

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate”, povestea ea pentru Click.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație la piscină. Și-a etalat silueta într-un resort de lux din Elveția