Jador s-a lansat și în lumea afacerilor. În ce și-a investit artistul banii. „Acum sunt cu muncitorii, punem gresie”

Jador o lasă mai ușor cu muzica și se lansează în afaceri. Și-a investit banii într-un proiect de la malul mării.

14 feb. 2024, 19:22
Jador s-a lansat și în lumea afacerilor. În ce și-a investit artistul banii. „Acum sunt cu muncitorii, punem gresie”

Jador are o mulțime de evenimente la care cântă, dar totuși vrea să facă mai mulți bani, așa că a intrat în lumea afacerilor. Are deja o primă afacere deschisă la Bacău, căci le-a deschis părinților lui un magazin de materiale de construcții.  Acum intră în domeniul imobiliarelor. Manelistul a devenit proprietarul mai multor apartamente la malul mării.

Cântărețul de manele s-a ocupat de achiziționarea apartamentelor, iar acum stă cu muncitorii și se ocupă de amenajarea lor.

Citește și Antonia și Alex Velea, decizie șocantă la 11 ani de relație! Ce se întâmplă cu nunta la care au visat atâția ani: „Nu știu absolut nimic”

Jador s-a lansat și în lumea afacerilor. În ce și-a investit artistul banii

În vară, cine vrea să meargă la mare poate să stea la unul din apartamentele lui Jador de la Constanța.

„Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a spus Romeo Dumitrache, conform Click.

De altfel, așa cum spuneam mai sus, aceasta nu este prima afacere în care investește Jador. În urmă cu ceva timp, manelistul dădea zvon pe internet că le-a deschis părinților, la Bacău, un magazin de materiale de construcții.

”Mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău”, a declarat Jador pentru Cancan.ro.

Citește și Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine’s Day. Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai