FOTO Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine’s Day. Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai

Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine's Day. Bruneta trece printr-o foarte bună din viața ei, și-a întemeiat o familie frumoasă alături de iubitul albanez, căruia i-a dăruit două fetițe. După ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească și au ales să o facă în Dubai.

14 feb. 2024, 15:45

Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine’s Day. Chiar dacă în vara anului trecut, bruneta spunea că nu are de gând să se căsătorească, ei bine, se pare că între timp lucrurile s-au mai schimbat.

Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine’s Day

Recent, bruneta le-a făcut o surpriză fanilor și a postat câteva fotografii pe rețelele sociale, anunțându-i că s-a căsătorit cu tatăl celor două fetițe, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Fosta asistentă TV nu a dezvăluit prea multe detalii despre eveniment, nici din ținuta pe care a purtat-o, se observă doar că este o rochie albă, cu umerii goi, care îi vine foarte bine. Bineînțeles, nu lipsesc bijuteriile scumpe, iar buchetul completează perfect întregul look.

Citește și: Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. ”Eleva lui Mazăre” a renunțat la showbiz: „Vin destul de rar la evenimente, mă ocup de fetițe”

În urmă cu mai bine de jumătate de ani, Mădălina Pamfile spunea că nu vrea să se mărite, însă, dacă ar face-o, nu vrea cununie la biserică, întrucât ea și soțul ei sunt de religii diferite. Doar o petrecere, alături de oamenii importanți, își dorește aceasta.

Am deja o familie, nu pun accent pe căsătorie. Am văzut cum a fost, nu e că nu am încercat. Poate o petrecere în rochie albă va fi la un moment dat, nu știu dacă va fi ceva religios.

El nu este de aceeași religie, dar nu ne băgăm, ne respectăm religia, celebrăm toate sărbătorile fiecăruia și cam atât. Avem o familie frumoasă, încercăm să evoluăm împreună, să creștem fetițele cât mai frumos și partea de căsătorie nu mi se pare un ‘must have’.

O rochie albă poate o să am la un moment dat, dar nu mi-ar plăcea multă agitație, să stau la intrare, să dau noroc. Nu, mi-ar plăcea ceva cu familia, cu prietenii, undeva exotic. Am organizat două botezuri, două luări de moț, mi-a ajuns! Mi-ar plăcea, dacă ar fi să am o nuntă, să fie pentru noi”, a spus Mădălina Pamfile, potrivit Cancan.ro.