Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Cum arată bolidul de lux: „Nici nu știu să umblu la ea”

Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Manelistul este în culmea fericirii, chiar înainte cu câteva zile până la sărbători, a reușit să-și achiziționeze bolidul mult dorit. Acesta a făcut un video și l-a prezentat și prietenilor virtuali.

12 dec. 2022, 23:48
Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Cum arată bolidul de lux: „Nici nu știu să umblu la ea”
Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro

Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Manelistul a pornit de jos și nu a uitat niciodată acest lucru. Artistul le este recunoscător fanilor săi și se bucură de munca pe care o depune de atâția ani, așa că recent a scos din buzunar mai bine de 120.000 de euro pentru noul bolid.

Citește și: Ce soră frumoasă are Jador! Camelia abia s-a lansat în muzică și a început să fie atacată și criticată. „Fratele meu mi-a spus să nu îmi fie frică”

Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro

Interpretul de muzică de petrecere a postat imagini cu bolidul său, un Mercedes GLE 2022, iar internauții l-au felicitat pentru achiziție. Jador a ținut să precizeze că nu vrea să se laude, ci doar să-și împărtășească bucuria cu cei care îl susțin. În curând se va muta și la casă nouă, unde va locui alături de sora lui, Camelia Dumitrache.

Să nu creadă cineva că eu mă dau mare, și pur și simplu, împărtășesc bucuria mea cu voi. Nu vreau să creadă cineva că mă laud. Este o bucurie de-a mea, este o realizare foarte mare și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne dă. N-am visat în viața mea la o mașină ca asta. Nici nu știu să umblu la ea.”, a spus Jador în videoclipul postat pe YouTube.

Jador și-a făcut toată familia să plângă

Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România și-a uimit toată familia, după ce a făcut un gest impresionant pentru fratele lui, în vârstă de 22 de ani. Recent, manelistul i-a făcut o surpriză de zile mari fratelui său: i-a mobilat întreaga casă, când se aștepta mai puțin, imaginile emoționante fiind  prezentate în emisiunea Fiță cu Adiță, la Bacău, locul în care artistul și-a petrecut copilăria si adolescența.

Nimeni nu a bănuit ce a pus la cale Jador, care i-a mobilat toată casa fratelui său. Tânărul și mama lui Jador au izbucnit în lacrimi când au văzut felul în care a fost decorată locuința.

Asta e a mea? Mamă…Eu nu știu dacă am contribuit cu 5% aici, doar muncă. În rest au fost el și tata. Eu sunt un om simplu, atât. Mă am doar pe mine și pe soția mea și toți cei care sunt lângă mine. Wow, cât e de frumos. Aici o să îmi pun eu cămășile pentru biserică. Super frumos. Cât e de frumos…Nu…Asta e bucătăria visurilor mele. Mamă, asta e bucătăria pe care mi-am dorit-o”, a exclamat fratele lui Jador.