Ce soră frumoasă are Jador! Camelia abia s-a lansat în muzică și a început să fie atacată și criticată. „Fratele meu mi-a spus să nu îmi fie frică”

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele la momentul actual. Sora lui, Camelia, și-a făcut și ea debutul în muzică, însă nu a fost așa cum se aștepta. Aceasta a primit foarte mult hate din partea urmăritorilor.

02 nov. 2022, 12:39
Ce soră frumoasă are Jador! Camelia abia s-a lansat în muzică și a început să fie atacată și criticată.  „Fratele meu mi-a spus să nu îmi fie frică”

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele la momentul actual. Camelia Dumitrache, sora lui, a luat decizia de a-i călca pe urme fratelui său, mai ales că aceasta cântă de mică. Celebritatea a venit la pachet și cu mult hate din partea celor care o urmăresc.

Sora lui Jador a primit foarte multe mesaje urâte

Sa fii celebru nu e deloc ușor și asta pentru că de multe ori celebritatea are un preț uriaș, iar acest lucru l-a resimțit din plin și Camelia. Cântăreața nu a fost ocolită deloc de hate.

,,Da, am primit foarte multe mesaje urâte. Vă dați seama, nu toți oamenii mă iubesc. Am primit, însă acum nu le bag în seamă. Am fost foarte afectată la început din cauza lor. Erau legate de înfățișarea mea, de familia mea”, a povestit aceasts pentru wownews.ro

Înainte de a urca pe scenă și de a deveni cunoscută,  a furat evident câteva trucuri și de la fratele său, Jador.

,,Mi-a spus să nu îmi fie frica! Îmi dă sfaturi foarte bune și nu am cum să nu țin cont de ele și eu. Sunt mândră de el. Este un băiat bun și pentru mine nu are defecte.

Ei, dar cum bine știm, să fii în lumina reflectoarelor, presupune ca de fiecare dată să ai un look nou și fresh și să te reinvetezi de fiecare dată, lucru pe care și sora lui Jador l-a înțeles , cu toate că unele schimbări nu prea o caracterizează, așa cum s-a întâmplact și în ultimul videoclip.

,,Nu e genul meu, când m-am uitat în oglindă, am zis că nu sunt eu. Nu simt nevoia, mă simt mai bine când nu sunt machiată. Eu vreau să am o imagine simplă. Mi-e frica de succes, nu stiu cum voi reacționa, mi-e frică de părerea oamenilor.” , a mai spus acesta.

Citește și: Salariul lui Cătălin Scărlătescu l-a lăsat cu gura căscată pe Speak. Cât câștiga celebrul bucătar după Revoluție: „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

Citește și: Ce salariu are un agent de vânzări din domeniul imobiliar. Dezvoltatorii construiesc și angajează la foc automat