Jador trece prin momente dificile. Anunțul trist făcut de artist: „E pe moarte. E în comă, e sfârșitul”

Jador are parte de una dintre cele mai urâte perioade din viața lui. Pare că ghinionul se ține lanț de celebrul manelist. După ce a fost diagnosticat cu o boală gravă care îl obligă să se retragă din lumina reflectoarelor, acesta a mai primit o veste oribilă.

RomaniaTV.net
01 aug. 2023, 22:33
Jador trece prin momente dificile. Anunțul trist făcut de artist: „E pe moarte. E în comă, e sfârșitul”
Jador trece prin momente dificile. Anunțul trist făcut de artist: "E pe moarte. E în comă, e sfârșitul"

Jador traversează o perioadă extrem de dificilă din viața sa. Recent, bunica sa a fost internată în Spitalul Militari cu probleme medicale grave, iar în momentul se află în comă. După ce a primit informații de la medici cu privire la starea de sănătate a bunicuței, artistul nu se simte optimist.

Citește și: Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Ce mesaj i-a transmis prezicătoarea: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

Celebrul cântăreț de manele nu este cel mai fericit în ulrima vreme. Pare că problemele se țin lanț de Jador. Cu toate că îi merg bine concertele și are săli pline, cum chiar el a dezvăluit, problemele de sănătate nu îi dau deloc pace. După ce acum mai bine de două luni a fost internat în spital, Jador a primit o altă veste proastă: bunica lui. Aceasta se află în stare foarte gravă la spital.

”E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță”, a dezvăluit Jador.

Jador a anunțat de curând că se va retrage de pe scenă în luna decembrie, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a spus că acum se simte mai bine, însă nu ar vrea să mai discute acest subiect. El susține că și-a deschis o afacere și, după ieșirea din industria muzicală, aceasta va fi principala sa activitate.

„O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de contrucții în Bacău. Mă las pentru că e vorba de sănătate, să văd ce spune doctorul în decembrie. Acum, cu sănătatea sunt mai bine, dar mai am momente și momente… Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta!”, a declarat Jador pentru Cancan.

Jador explică gestul extrem din timpul unui concert

În cadrul aceleiași interviu, Jador a încercat să-și justifice reacțiile din timpul unor concerte, pentru care a fost supus unor critici intense. Acesta a avut câteva episoade în care a manifestat agresivitate excesivă față de proprii săi fani.

„I-am zis unuia… M-am enervat, bine, nu trebuia să am ieșirea aia, mi-a părut rău, dar, na, eram într-o zonă cu oameni mai…Înțelegi tu. Mă înjura unul, tot mă înjura. Eu știu ce avea pe creier? S-o fi îmbătat. Dar eu mi-am făcut treaba. Asta e o problemă la toate concertele. Oamenii vin la poze, și vin mulți, cu zecile de mii… La un concert au fost, odată, 20.000. Era un concert Zilele orașului și a venit toată Deva, îți dai seama. Și lumea se îmbulzea la poze. Erau foarte puțini jandarmi și s-au speriat când au văzut așa de mulți oameni, eu n-aveam ce să fac, oamenii erau peste mine și, ca să nu mă zdrobească, m-am suit pe mașină. M-am suit de frică! Un paznic m-a tras de picior, că s-a speriat și el, și să mă bage în mașină, cumva. Am căzut acolo, aia a fost!”, a explicat cântărețul.

Citește și: Georgiana Lobonț și Culiță Sterp, nemulțumiți în timpul filmărilor. Ce au putut să spună despre Jador: „Ăștia ne fac servitorii lor?”