Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris. Hoţii au fugit pe motociclete

Un magazin de lux Chanel din Paris a fost joi ţinta unui jaf armat, care nu s-a soldat cu răniţi, dar conform surselor din anchetă hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro, transmite agenţia EFE.

05 mai 2022, 23:54
Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris. Hoţii au fugit pe motociclete

Un magazin de lux Chanel din Paris a fost ţinta unui jaf armat, joi, iar hoţii ar fi reușit să fugă cu bunuri în valoare de milioane de euro, conform agenției EFE. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime. Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux, şi a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă.

Jaful secolului pe piaţa criptomonedelor! Un hacker a furat 615 milioane de dolari din sistemele Ronin
O înregistrare video postată de un martor pe reţelele de socializare îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toţi îmbrăcaţi în negru şi cu căşti pe cap.

„Niciun angajat şi niciun client nu au fost răniţi. A fost deschisă o investigaţie şi cooperăm deplin cu forţele de ordine”, a reacţionat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit surselor apropiate anchetei.

Capitala Franţei a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux.

Citeşte şi

STENOGRAME INCENDIARE în cazul inspectoarei din Constanţa care a luat mită: „Am o prietenă bogată, dă 5.000 de euro, e disperată. Ne vedem diseară. Mi-a lăsat primul kil de nuci”