Jaf armat la o casă de pariuri din Craiova. Presupusul autor, găsit de poliţişti UPDATE VIDEO

Jaf armat la o casă de pariuri sportive din centrul Craiovei. Atacatorul a reuşit să fugă cu toate încasările după ce a ameninţat-o pe angajată cu un pistol. Presupusul autor al tâlhăriei de la o agenţie de pariuri din Craiova a fost găsit. La această oră are loc o percheziţie în locuinţa acestuia, urmând să fie dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

03 mart. 2018, 05:53
Jaf armat la o casă de pariuri din Craiova. Presupusul autor, găsit de poliţişti UPDATE VIDEO

UPDATE. Potrivit poliţiştilor, a fost depistat bărbatul în vârstă de 24 de ani bănuit de tâlhăria din data de 2 martie la agenţia de pariuri sportive din Craiova.

La acest moment, la domiciliul bărbatului, din Craiova, poliţiştii efectuează o percheziţie, pentru depistarea sumei de bani sustrase, precum şi a obiectelor susceptibile a fi folosite la comiterea faptei. Ulterior, acesta va fi condus la sediul Poliţiei Municipiului Craiova, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale”, arată IGPR.

Bărbatul era căutat de poliţiştii din Craiova după ce, vineri seara, a intrat într-o agenţie de pariuri din oraş şi, ameninţând cu un pistol, a reuşit să fugă cu suma de 7.000 lei.

Autorul jafului a acţionat aproape de ora de închidere a casei de pariuri, când angajata a rămas singură, informează România TV. A ameninţat-o pe femeie că o va împuşca dacă nu îi dă toţi banii. De teamă să nu fie ucisă, femeia i-a dat toate încasările pe care le avea în seif-7 mii de lei.

Citeşte şi Atac armat într-un campus universitar din SUA. Cel puţin două persoane au fost ucise

„Angajata, singura in unitate la momentul producerii evenimentului, a fost amenintata cu un pistol si i s-au solicitat banii incasati, respectiv suma de 7 mii de lei. Este foarte important de specificat ca nu au fost exercitate acte de violenta asupra angajatei”, a declarat Mihaela Gird, purtător de cuvânt IPJ Dolj, la România TV

Atacatorul nu purta cagulă. El avea doar o şapcă pe cap. Camerele de supraveghere au înregistrat jaful armat.

Citeşte şi Atacuri cu arme de foc în instituţii de învăţământ: Un profesor a fost reţinut după împuşcăturile de la un liceu

„Exista si camere der supraveghere, sunt foarte utile din acest punct de vedere, avand in vedere faptul ca barbatul nu a a avut fata acoperita in momentul evenimentului”, a mai spus Mihaela Gird.

Cei care pot da informaţii legate de autorul jafului sunt rugaţi să sune la poliţie.