Jaf armat transmis live într-un post de radio din Brazilia VIDEO

Un jaf armat a fost transmis în direct la un post de radio din Brazilia! Prezentatori şi invitati, in micul platou al statiei radio își vedeau linistiti de emisiune, cand, din senin, trei indivizi au intrat peste ei. Camerele care transmiteau online emisiunea au surprins totul.

04 apr. 2019, 11:23
Jaf armat transmis live într-un post de radio din Brazilia VIDEO

Jaf armat în Brazilia. Prea mare panica nu a fost desi indivizii amenintau cu arma. Victimele nici nu se ridica de pe scaune, ridica doar mainile in semn ca se predau, isi predau telefoanele ceasurile bijuteriile iar hotii pleaca. Pe langa prezentatorii care au apucat sa anunte jaful in direct, si telespectatorii au sunat la politie. Cei trei suspecţi sunt acum căutaţi de autorităţi.

Jaf rupt din filme trăit de Cristina Pîrv în Brazilia: „Au intrat cu pistoalele, erau drogați, zici că era film”

Fosta mare voleibalistă, Cristina Pîrv (46 de ani) a povestit la GSP Live un moment teribil petrecut în Brazilia, când a fost jefuită într-o clinică. 

Am fost jefuită în Brazilia. Eram în fața unei clinici, am intrat, iar după mine au intrat doi și au urlat că e un jaf. Le-am dat efectiv tot ce aveam în mână. Pe urmă ne-au băgat pe toți într-o cameră. Cei doi erau drogați și aveau amândoi pistoale. Unul dintre ei a venit cu cheile de mașină și m-a întrebat cum se deschide mașina. Eu tremuram toată.  Mi-au luat toate, mi-au luat ceasul, mi-au luat mașina. Apoi au mers la etaj ca să îi jefuiască pe cei de acolo”, a povestit Cristina la GSP Live. Detaliile complete sunt în filmulețul din emisiune.

„Şi fostul meu soț era cât pe ce să fie jefuit, aici, în România, la poştă. L-au înconjurat. Nu i-au luat nimic până la urmă”, a conchis fosta mare sportivă.

În 2006, Pîrv s-a retras din activitatea sportivă după ce s-a ales cu mai multe trofee: Romanian Championship (1989), Brazilian Superliga (2002), Italian Cup (2004), Italian Supercup (2003), Italian Vice-champion (2004), French Championship (2005), French Cup (2005).