Jaf ca în filme la Bârlad. Mai mulţi indivizi cu cagule au dat o spargere la o firmă de curierat

Mai mulţi indivizi cu cagule au dat o spargere la o firmă de curierat, de unde au plecat cu seiful cu bani si un sac de colete. Un jaf similar a avut loc în urmă cu o lună, la sediul CAR Barlad. Atunci, hoţii au fugit cu seiful plin cu 13 mii de lei. Talharii sunt cautati de politie.

RomaniaTV.net
28 feb. 2019, 06:24
Jaf ca în filme la Bârlad. Mai mulţi indivizi cu cagule au dat o spargere la o firmă de curierat

Politistii barladeni investigheaza o spargere data la CAR „Podul Inalt” Barlad de trei persoane care aveau capetele si fetele acoperite. Indivizii au reusit sa fuga cu o caseta metalica ce continea suma de 13.000 de lei.

Hotii au patruns in sediul Casei de Ajutor Reciproc (CAR) „Podul Inalt” – Sucursala Barlad, din Bulevardul Republicii nr. 269 (zona Stadion), si, in doi timpi si trei miscari, au reusit sa fuga cu o caseta metalica in care se aflau banii pentru plata imprumuturilor facute de clientii societatii.

Totul s-a intamplat in noaptea de 29 spre 30 ianuarie, politistii barladeni de Investigatii Criminale demarand imediat cercetarile pentru depistarea si prinderea suspectilor. Cateva ore bune au zabovit acolo criminalistii pentru a ridica amprente, imagini de pe camerele de supraveghere si alte dovezi necesare prinderii hotilor.