JAF CA ÎN FILME: Un seif cu 100.000 de lei al unei case valutare din Miercurea Ciuc a fost furat

Hoţii au găsit o metodă ruptă parcă din filme, pentru a jefui seiful. Ei nu au spart uşa de la intrare şi nici nu au dat buzna peste personalul din casa de schimb, ci au preferat să spargă peretele casei de schimb valutar ca să fure seiful în care se afla suma de 100.000 de lei.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 11:35
JAF CA ÎN FILME: Un seif cu 100.000 de lei al unei case valutare din Miercurea Ciuc a fost furat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, sâmbătă dimineaţă, angajata casei de schimb valutar a venit la serviciu şi a constatat că unul dintre seifuri lipseşte. Potrivit primelor cercetări, în casa de schimb valutar s-a intrat prin partea din spate a clădirii, pe o uşă metalică, aceasta neavând însă urme de forţare.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante privind pătrunderea în incinta casei de schimb valutar, printre acestea intrarea cu chei potrivite sau că cineva a lăsat uşa deschisă. Alarma nu s-a declanşat, deci cei care asigurau paza şi securitatea firmei nu aveau cum să intervină.

„În prezent ridicăm imaginile de pe camerele de supraveghere şi vom utiliza toate datele şi indiciile obţinute în urma cercetării la faţa locului, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a spus Filip, citat de Mediafax.