Jaf ca-n filme într-o benzinărie din Alba. Patru persoane au fost reţinute

Patru persoane, între care o adolescentă în vârstă de 17 ani, au fost reţinute, duminică, fiind suspectate că au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, judeţul Alba, după ce l-au lovit şi imobilizat pe vânzător, furând apoi circa 2.000 de lei, ţigări şi alte bunuri.

22 dec. 2013, 17:02
Jaf ca-n filme într-o benzinărie din Alba. Patru persoane au fost reţinute

Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă, că poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea principalilor suspecţi în cazul jafului de la o benzinărie din localitatea Vama Seacă, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani, acesta fiind sprijinit de doi tineri în vârstă de 22 şi 24 de ani, dar şi de o adolescentă de 17 ani, toţi din comuna Lopadea Nouă.

Potrivit Mediafax, anchetatorii au stabilit că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă pentru săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce bărbatul de 36 de ani şi adolescenta au comis jaful, complicii lor au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant. Bărbatul şi fata l-au agresat şi l-au imobilizat pe angajatul staţiei, după care au furat bani şi mai multe bunuri.

Din interiorul staţiei, suspecţii ar fi furat suma de 2.000 lei, un monitor de calculator, o unitate centrală de calculator, un telefon şi mai multe pachete de ţigări. Ulterior, cei patru au fugit cu un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani, care după aproximativ trei kilometri a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ, avariind autovehiculul, pe care apoi l-au incendiat.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, duminică, pentru 24 de ore, iar fata, fiind minoră, a primit o ordonanţă de reţinere pentru 10 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeşte şi: A vrut să jefuiască o benzinărie, dar planul i-a eşuat. Ce a păţit un hoţ fără experienţă