Jaf ca-n filme într-un magazin din Timişoara. Vânzătoarea şi-a văzut moartea cu ochii

Atac la un magazin de cartier din Timişoara. Vânzătoarea şi-a zis că nu mai apucă zorii zilei, după ce a fost ameninţată cu cuţitul de atacator. Bărbatul a reuşit să plece cu toţii banii din casa şi a lăsat-o pe femeie în stare de ţoc.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 11:58
Jaf ca-n filme într-un magazin din Timişoara. Vânzătoarea şi-a văzut moartea cu ochii

Un jaf ca-n filme a avut loc într-un magazin alimentar din Timişoara. Hoţul şi-a aprins mai întâi o ţigară pe care a fumat-o în faţa magazinului. A intrat apoi şi i-a cerut vânzătoarei un pachet de ţigări. Femeia, în vârstă de 60 de ani, s-a întors cu spatele o clipă iar în timpul acesta, bărbatul a scos cuţitul. I l-a pus la gât femeii şi i-a cerut toţi banii din casa de marcat.

„Vorbea la telefon si se uita in colo, eu am iesit cu doamna Cornelia aici in usa si i-am si zis ce pandeste asta aici, uite-l pe ala ce pandeste. I-a pus cutitul la gat si ea nu stie nimic, s-a intors la raft să ia un pachet de tigari si cand s-a intors inapoi i-a pus cutitul la gat si a luat banii. E socata, nu poate nici sa vorbeasca”, a povestit un martor.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, panicată, vânzătoarea i-a dat hoţului toţi banii. Apoi, acesta a fugit. Femeia a fost găsită în stare de şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Până la această oră, poliţiştii nu l-au găsit pe infractor.

Citeşte şi: Ca-n filme: Hoţii au jefuit bijuterii de 9 MILIOANE de EURO transportate în maşini blindate