Jaf de proporţii la un amanet. Hoţii au furat un MILIARD de lei vechi şi nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic

Jaf la o casă de amanet din Cluj. Primele date arată că hoţii au reuşit să fure aproximativ 100.000 de lei, un miliard de lei vechi. Angajaţii firmei de pază nu au intervenit pentru că hoţii au dezactivat sistemul de alarmă, însă jaful a fost filmat de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 15:17
Jaf de proporţii la un amanet. Hoţii au furat un MILIARD de lei vechi şi nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic

Spargerea a avut loc dimineaţa devreme, în jurul orei 3. Hoţii au dezactivat alarma şi au aşteptat până au venit agenţii firmei de securitate să verifice sistemul. Pentru că au găsit uşa închisă şi totul în regulă, agenţii au plecat. Atunci au acţionat spărgătorii.

Potrivit România TV, hoţii au reuşit să treacă de uşă iar apoi au intrat în interiorul casei de amanet şi au furat seiful cu bani. Dimineaţa, angajaţii au constatat lipsa banilor şi au anunţat poliţia. Spărgătorii au acţionat în linişte. Nimeni nu a auzit sau văzut ceva. De mare ajutor anchetatorilor le vor fi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care au înregistrat totul.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a făptuitorilor.

În seiful furat de hoţi era un miliard de lei vechi.

Citeşte şi: Patronul unui complex turistic de lux a jefuit o casă de amanet