Jaf în Ştefan cel Mare. Clubul Dinamo a rămas fără trofee

Administratorul FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că din visteria clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au dispărut de-a lungul anilor peste o sută de trofee, unele dintre ele din argint masiv, care valorau foarte mult.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 16:38
Jaf în Ştefan cel Mare. Clubul Dinamo a rămas fără trofee

E un amănunt dureros, a existat un muzeu al lui Dinamo, în vechiul sediu. Existau toate trofeele obţinute de secţiile acestui club. Era un muzeu excepţional, cu foarte multe trofee internaţionale. Îmi aduc aminte că existau nişte trofee câştigate în Spania în perioada anilor ’70-’80.

Erau trofee din argint masiv, care valorau la vremea respectivă minim 10.000 de dolari. Şi era o sală plină cu aceste trofee, care au dispărut inexplicabil. Sau poate sunt dosite undeva prin vreun subsol. Cred că erau mai bine de o sută de trofee care au dispărut„, a declarat Dinu.

Acţionarul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a precizat că face eforturi pentru a recupera obiecte care ţin de istoria clubului, pentru a deschide un muzeu. „Acum facem eforturi să adunăm cât mai multe trofee, să avem ce pune în acest muzeu. Ne dorim să avem cât mai mulţi donatori, pentru a avea un muzeu cât mai bine dotat. Plecăm din păcate de la zero„, a spus Negoiţă.