Jaf în TIMP RECORD într-un magazin. Trei bărbaţi au avut nevoie de 40 de SECUNDE pentru a da lovitura VIDEO

Trei indivizi mascaţi au reusit în mai puţin de un minut să spargă un magazin din localitatea Satul Nou, Constanţa. Aceştia au fugit cu bunuri în valoare de peste 5.000 de lei. Camerele de supraveghere din magazin au surprins întreaga scenă, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma hoţilor.

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 13:50
Jaf în TIMP RECORD într-un magazin. Trei bărbaţi au avut nevoie de 40 de SECUNDE pentru a da lovitura VIDEO

După ce s-au chinuit câteva minute în zadar să deschidă poarta, hoţii s-au întors cu o rangă. Au reuşit să intre în curtea magazinului, şi pentru a nu fi surprinşi de camere, aceştia i-au schimbat poziţia. Au intrat apoi în magazin şi în doar câteva zeci de secunde au golit câteva rafturi.

„Exact ca în filme de te trec fiorii. Nu au furat decăt ţigările, au stat foarte puţin în interior deoarece magazinul e monitorizat, în jur de 40 de secunde”, a spus Marian Sava, proprietar magazin.

Culmea, hoţii nu s-au atins de banii din casa de marcat. Ei au furat doar ţigări şi gumă de mestecat în valoare de 5.000 de lei.

Proprietarul magazinului spune că a mai avut probleme cu hoţii, însă pănă acum era vorba de copii care intrau ]n magazin şi mai furau dulciuri. Omul spune că acum îşi va lua măsuri suplimentare de siguranţă.