Jaf în TIMP RECORD la o bancă din România. Doi bărbaţi au avut nevoie de 50 de SECUNDE pentru a da lovitura

Un jaf a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la o sucursală bancară din cartierul Răcădău din Braşov, de unde a fost furată o cutie de valori în care se aflau peste 200.000 de lei.

RomaniaTV.net
04 sept. 2014, 06:18
Jaf în TIMP RECORD la o bancă din România. Doi bărbaţi au avut nevoie de 50 de SECUNDE pentru a da lovitura

Cei doi suspecţi au acţionat în cursul nopţii, în jurul orei 3.00, după ce au forţat uşa băncii folosind o rangă, potrivit România TV.

Citeşte şi Loteria Română, SPARTĂ DE HOŢI. Infractorii au fugit cu o plasmă de zeci de kilograme

Jaful, care a durat mai puţin de 50 de secunde, s-a soldat cu dispariţia unei cutii de valori ce avea o importantă sumă de bani în interior, fiind vorba de peste două sute de mii de lei. Cu toate că a fost activată alarma, până la ajungerea firmei de pază hoţii au fugit. Suspecţii sunt căutaţi în prezent de poliţişti, întreg incidentul fiind filmat de camerele de supraveghere.

CITEŞTE ŞI Jaf ca-n filme, în Spania: Hoţi care vorbeau română au săpat un tunel lung de 150 de metri sub o bancă VIDEO

Incidentul a avut loc în jurul orei 3.00, în cartierul Răcădău. În bancă s-a pătruns prin forţarea uşii de acces, după care s-a sutras o casetă de valori. Am vizualizat deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Au acţionat foarte rapid, în mai puţin de un minut. Urmează să facem cercetări„, a declarat Livu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov.

Poliţia a fost sesizată de echipajul companiei de pază cu care banca avea contract şi care ar fi ajuns la faţa locului în circa cinci minute, însă nu a găsit pe nimeni. Banca este dotată cu un sistem video şi nu avea pază umană.

Caseta de valori a băncii care a fost sustrasă are în jur de 40-50 kg, iar poliţiştii cred că pe lângă cei doi indivizi ar mai fi acţionat şi alţii care cel mai probabil au fost în afara băncii.

Sistemul de alarmare al băncii a fost verificat în data de 21 august 2014 şi era în ordine, a mai precizat Naghi.

În acest moment se mai fac cercetări la faţa locului pentru a fi stabilit cu exactitate modul de operare a indivizilor.