Jaf înscenat de frica soţiei. A pierdut banii pentru vacanţa familiei la păcănele

Un angajat al Serviciului de Urgenţă 112 din Satu Mare şi-a înscenat propriul jaf după ce a pierdut 2.800 de lei la păcănele.  Totul a fost pus la cale pentru a nu-şi supăra soţia, mai ales că banii pierduţi erau destinaţi concediului familiei. Cei care şi-au dat seama că totul este de fapt o făcătură au fost poliţiştii care nu au găsit probe la locul indicat de colegul lor

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 10:46
Jaf înscenat de frica soţiei. A pierdut banii pentru vacanţa familiei la păcănele

Un angajat al Serviciului de Urgenţă din Satu Mare a mers la poliţie unde a reclamat un presupus jaf.  Bărbatul le-a făcut poliţiştilor chiar şi o descriere a aşa-zisului tâlhar. După mai multe ore de verificări, oamenii legii şi-au dat seama că întreaga poveste fusese inventată, scrie voceatransilvaniei.ro.

Ceea ce l-a dat de gol pe angajatul Serviciului de Urgenţă 112 a fost faptul că tâlharul nu-i luase telefonul mobil, iar acasă acesta se întorsese cu un taxi. Mai mult, la locul unde se presupunea că a avut loc jaful, poliţiştii nu au găsit nici măcar un indiciu.

Într-un final,  „păgubitul” a recunoscut că a înscenat totul de frica soţiei care îl aştepta acasă cu banii cu care urmau să meargă în concediu.