Jaf într-o farmacie din Constanţa surprins de camerele de supraveghere

Farmaciile din Constanţa devin tot mai des ţinta hoţilor. Un adolescent a încercat să-i fure lănţişorul de aur farmacistei de la ghişeu. Asta după ce săptămâna trecută o femeie a rămas fără banii de medicamente, în momentul în care îi scosese din portofel, ca să plătească.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 08:03
Jaf într-o farmacie din Constanţa surprins de camerele de supraveghere

Imaginile cu tentativa de tâlhărie au fost surprinse de camerele de supraveghere. Minorul intră în farmacie, cu câteva ore înainte de atac. Este însoţit de un prieten şi cere ceva împotriva durerilor de cap. Se întoarce câteva minute mai târziu, de această dată singur. Aşteaptă ca singurul client care mai era în farmacie să iasă. Se ridică peste tejghea şi încearcă să-i smulgă farmacistei lănţişorul de la gât. Numai că aceasta se apără. Rămâne cu lanţul, dar şi cu o vânătaie şi cu bluza ruptă.

Atacul are loc la 10 zile după ce un băiat de 12 ani a tâlhărit o femeie într-o altă farmacie din Constanţa. I-a luat 500 de lei din mână chiar în momentul în care aceasta voia să cumpere medicamente. Atunci, păgubita l-a prins din urmă şi i-a dat o bătaie zdravănă, dar nu şi-a putut recupera banii.