Jaf într-un magazin din Galaţi. Un hoţ s-a bătut cu o vânzătoare pentru o pereche de ochelari de soare

Jaf uluitor intr-un magazin din Galati. Un barbat a lovit o vanzatoare dupa ce a furat o pereche de ochelari de soare apoi a rupt-o la fuga. El a fost prins la scurt timp in casa unei rude, inarmat, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 06:13
Jaf într-un magazin din Galaţi. Un hoţ s-a bătut cu o vânzătoare pentru o pereche de ochelari de soare

Totul s-a intamplat la un supermarket din Targu Bujor, Galati. Tanarul de 27 de ani, care avea faţa acoperită cu gulerul de la haină până la nivelul ochilor, a furat o pereche de ochelari de soare. Una dintre angajate a observat ce face tanarul si a incercat sa il oprească, la ieşirea din magazin, insa tanarul a devenit violent şi a lovit-o, reuşind să fugă.

Citește și: Răzbunare filmată în trafic, la Galaţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului agresiv

Vanzatoarea a sunat imediat la 112 si a cerut ajutorul oamenilor legii. Acestia l-au găsit pe bărbat la domiciliul unei rude, din oraşul Târgu Bujor, şi, la controlul corporal, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit tip briceag.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.