Jaf la drumul mare. Hoţii îşi reinventează tot timpul stilul şi metodele de a fura

Mai mulţi tineri din Timişoara, care se dădeau drept străini, au reuşit să înşele mai mulţi oameni spunând că li s-a stricat maşina. Hoţii pretindeau că li s-a defectat maşina şi cereau ajutor în bani, oferind în schimb aur fals.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 07:14
Jaf la drumul mare. Hoţii îşi reinventează tot timpul stilul şi metodele de a fura

Tinerii opreau şoferii în drum şi le spuneau că au rămas în pană de benzină sau că li s-a stricat autoturismul. Le cereau apoi bani ca să iasă din impas, oferindu-le în schimb bijuterii pe care le purtau, numai că acestea erau false. Câţiva şoferi i-au crezut, unul însă nu a fost atât de credul.

Un BMW Seria 7 pe avarii cu capota ridicată , 4 bărbaţi, unul m-a oprit, a vorbit în engleză, benzen problem car aur. Le-am luat în mână mi-am dat seama că nu sunt de aur am sunat la 112 a venit poliţia„, a spus una dintre victime.

Oamenii legii au găsit în maşina de lux pe care o foloseau hoţii peste o sută de ghiuluiri din tinichea.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării tuturor membrilor. Până în prezent 4 persoane au fost audiate”, a declarat Mădălina Mezdrea, IPJ Timiş.

Unul dintre tineri a fost reţinut de poiţiştii timişoreni. Oamenii legii încearcă să afle acum câte persoane au fost păgubite şi câţi bani au obţinut hoţii.