Jaf şi înjunghiere la o benzinărie din Olt. Hoţul a luat 1.500 de lei din casă

Un bărbat care avea faţa acoperită a jefuit o benzinărie din localitatea Dobroteasa, județul Olt, unde l-a atacat cu un cuţit pe vânzător şi a fugit apoi cu 1.500 de lei, în urma incidentului angajatul benzinăriei ajungând în stare gravă la spital, cu două plăgi înjunghiate.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 09:09
Jaf şi înjunghiere la o benzinărie din Olt. Hoţul a luat 1.500 de lei din casă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, oamenii legii au fost sesizați de către vânzătorul unei benzinării, diminică, în jurul orei 4.00, că un bărbat cu fața acoperită a intrat într-o benzinărie de pe DN 67 B, aflată în comuna Dobroteasa.

Oamenii legii au constatat că atacatorul, care avea pe cap o glugă și un fular, l-a amenințat pe vânzător, apoi l-a înjunghiat cu un cuțit, după care a furat suma de 1.500 lei, bani proveniți din încasări.

„O echipă operativă complexă desfășoară activități pentru identificarea și prinderea autorului, fiind cercetat pentru tâlhărie”, a declarat, duminică, pentru Mediafax, comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Benzinăria are camere de supraveghere, însă acestea nu ar fi înregistrat momentul jafului.

Vânzătorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde urmează să fie operat.

„Bărbatul a ajuns în Camera de gardă cu două plăgi înjunghiate, una în abdomen și cealaltă la nivelul plămânului drept. Pacientul a fost supus mai multor expertize medicale, este stabil și urmează să intre în sala de operație” a spus dr. Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina.