”Jaful secolului” la Poșta Română! Un angajat al instituției a furat un sac cu aproximativ 60 de mii de euro

Un angajat al Poștei Române a furat un sac cu aproximativ 60 de mii de euro dintr-o mașină a instituției și a dispărut fără urmă. Incidentul a avut loc în localitatea Chiajna. Colegii bărbatului au alertat autoritățile.

01 nov. 2022, 15:17
”Jaful secolului” la Poșta Română! Un angajat al instituției a furat un sac cu aproximativ 60 de mii de euro

”Jaul secolului” la Poșta Română. Un sac cu aproximativ 60 de mii de euro a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române, pe o stradă din Chiajna.

Citește și Poşta Română va livra la domiciliu brăţara „Butonul Roşu”, menită să monitorizeze bătrânii care locuiesc singuri

Cel care a dat spargerea este un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al instituției. Acesta a luat sacul cu cei 278.000 de lei și a dispărut.

În momentul în care colegii acestuia au sesizat atât dispariția lui cât și a sacului cu bani au alertat imediat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila și la scurt tim au identificat un bărbat din vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea furtului.

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire  la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, potrivit unui comunicat al poliției.

Știre în curs de actualizare

Citește și Poșta Română face o schimbare majoră. Poștașii vor livra coletele cu ATV-ul în zonele greu accesibile