Poșta Română face o schimbare majoră. Poștașii vor livra coletele cu ATV-ul în zonele greu accesibile

Poșta Română a achiziționat patru ATV-uri care sunt folosite pentru a livra colete în zonele montane, greu accesibile din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj.

26 sept. 2022, 17:45
Poșta Română face o schimbare majoră. Poștașii vor livra coletele cu ATV-ul în zonele greu accesibile

Poșta Română a achiziționat patru autovehicule ATV pentru a livra mai ușor coletele oamenilor care locuiesc în zone greu accesibile.

Citește și Despăgubiri uriaşe achitate de Poşta Română angajaţilor concediaţi fără motiv. Ce alte nereguli au fost găsite de Curtea de Conturi

Acestea sunt folosite începând de luni de poștașii din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj.

„ATV-urile vor oferi versatilitate postașilor, mai ales pe traseele off-road, În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care salariații noștri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate.

Autovehiculele ATV pe care Poșta Română le deține, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg”, au anunțat reprezentanții companiei.

Cele patru autovehicule au costat 99.000 de lei și au fost livrate împreună cu seturi de echipamente de protecție pentru poștași. Acestea conțin căști, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante.

“Poşta Română livrează trimiteri în toate colţurile ţării. Indiferent că sunt situate în zone greu accesibile, poştaşul nostru trebuie să ajungă la toate gospodăriile. Astfel, am identificat subunităţile poştale cu itinerarii inaccesibile pentru alte categorii de mijloace de transport şi am achiziţionat aceste ATV-uri pentru a fi ajunge mai rapid la clienţii noştri, dar şi pentru a oferi un real ajutor salariaţilor companiei”, a declarat Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

Citește și Poșta Română face o schimbare importantă. Fiecare persoană va avea propriul cod poștal