Jaful secolului pe motocicletă: Au furat bijuterii din mall și au şters-o cu ele pe două roţi VIDEO

Șase bărbați mascați au intrat într-un magazin de bijuterii dintr-un mall și după ce au luat tot ce se putea, au fugit cu trei motociclete, pe care au coborât până şi pe scările dintre etajele magazinului.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 18:07

Întreaga întâmplare a avut loc în centrul comercial Brent Shopping Center din Nordul Londrei. Au fost şase hoţi care au furat mai multe obiecte de valoare, între care și ceasuri Cartier și Rolex. Ei au dat atacul la primele ore după deschiderea magazinelor din mall.

Mulți dintre martorii jafului nici nu şi-au dat bine seama ce se întâmplă, pentru că au fost uluiţi când i-au văzut pe bandiţi fugind cu motocicletele printre ei, în interiorul centrului comercial.  Unii dintre ei s-au repezit pe uşă, ca să iasă din centru, dar s-a produs panică şi hărmălaie, scrie Daily Mail.

Unii dintre angajații celorlalte magazine care nu fuseseră atacate de jefuitori nu le-au mai permis clienților să părăsească perimetrul magazinului până la terminarea jafului, alții au închis grăbiți obloanele pentru a nu cădea și ei victime.

Martorii la jaf au spus că scenele păreau a fi dintr-un film de acţiune. Un bărbat care şi-a dat seama despre ce este vorba, a filmat jaful cu telefonul mobil. În imagini se pot vedea bandiţii îmbrăcaţi în negru, cu căşti de motociclişti peste cagulele negre.

Un bărbat care şi-a dat seama despre ce este vorba, a filmat jaful cu telefonul mobil. În imagini se pot vedea bandiţii îmbrăcaţi în negru, cu căşti de motociclişti peste cagulele negre.  Era fotograful Rick Treister, care se afla într-un magazin din apropiere când a început hărmălaia.  El a mărturisit că nu a apucat să se sperie pentru că totul părea că e desprins dintr-un film cu James Bond. A pus mâna pe telefon și l-a fotografiat de-aprope pe unul dintre bandiţi. Hoţul l-a înjurat, dar a fugit în trombă, cu motocicleta, mai scrie Daily Mail. 

Dintre cei şase bandiţi, numai trei erau pe motociclete, iar ceilalţi trei au spart vitrinele magazinelor cu topoare şi răngi. Autoritîţile fac cercetări, dar deocamdată nu i-a găsit pe niciunul dintre hoţi