Jafuri violente în Vaslui şi Harghita. Doi bătrâni au muri, doi sunt în spital

Două cazuri de o violenţă ieşită din comun au îngrozit locuitorii din Vaslui şi Harghita. O bătrână a murit şi alte trei persoane în vârstă au ajuns în stare critică la spital după ce au fost bătute cu bestialitate de mai mulţi tineri.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 20:44
Jafuri violente în Vaslui şi Harghita. Doi bătrâni au muri, doi sunt în spital

Unul din cei trei agresori care au dat buzna în casa a doi bătrâni din Vaslui este chiar nepotul uneia dintre victime, informează România TV.

Tânărul ştia ca bărbatul încasase pensia, iar în toiul nopţii, el şi încă doi indivizi au intrat peste cei doi bătrâni în casă şi au început să îi lovească cu bestialitate. Femeia în vârstă de 90 de ani a murit, iar soţul ei de 88 de ani se află acum în stare gravă la spital.

„Pentru bani i-a omorat, nu pentru altceva. Ştiau că au bani că a luat pensia, ea era strângătoare. Ştia că la ei găseşte bani şi a omorat-o”, a spus o vecină a victimelor.

Agresorii au fost prinşi cu ajutorul unui câine dresat.

Acelaşi scenariu s-a petrecut şi în Harghita, în comuna Corbu. 5 foşti deţinuţi au pătruns în locuinţa unor bătrâni şi i-au luat la bătaie cu bâta de baseball. Apoi i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Le-au furat economiile, 9.000 de lei, două telefoane mobile şi două drujbe. Toţi cei cinci agresori riscă să stea după gratii până la 20 de ani. Bătrânii sunt internaţi în stare gravă la spital.


loading...
Partenerii noștri