Jake Gyllenhaal, alături de Bear Grylls, în „Tehnici esenţiale de supravieţuire”

Actorul britanic Jake Gyllenhaal i s-a alăturat celebrului Bear Grylls, gazda programului "Tehnici esenţiale de supravieţuire", într-una dintre cele mai periculoase aventuri în Islanda, printre munţi, gheţari şi vulcani activi. Experienţele celor doi le veţi putea vedea într-un episode special din Tehnici esenţiale de supravieţuire ce va fi difuzat pe Discovery Channel marţi, 18 noiembrie, începând cu ora 22.00.

RomaniaTV.net
17 oct. 2011, 08:19
Jake Gyllenhaal, alături de Bear Grylls, în „Tehnici esenţiale de supravieţuire”

În acest episod, Grylls şi Gyllenhaal traversează timp de două zile munţii înzăpeziţi, înfruntând furtuni de grindină, viscol şi vânt de pe 90 de km pe oră. Condiţiile meteo au fost atât de aprige încât toate zborurile au fost anulate în acea perioadă. Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, Bear Grylls a spus că nu s-a mai confruntat cu asemenea condiţii de ani de zile. “Vântul a fost atât de puternic încât efectiv a spulberat un jumbo jet de pe pistă. În timpul acesta, noi eram la 1500 de metri altitudine, încercând să facem faţă unui vânt incredibil”.

Pe lângă vreme, Gyllenhaal a fost obligat să mănânce viermi la micul dejun, să traverseze un râu îngheţat şi să-şi înfrunte teama de înălţime.

După filmarea acestui episod, Bear Grylls l-a lăudat pe tânărul actor, despre care a spus ca s-a comportat incredibil. “Nu am cum să nu admir pe cineva care a ieşit din zona sa de confort pentru a-şi pune viaţa în mâinile unui străin. A fost incredibil. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că în situaţii limită mi-am putut da seama cum este el cu adevărat.”

În acelaşi timp, Gyllenhaal a spus: “Pentru mine, totul a fost o aventură a cunoaşterii”.

Urmăriţi aventurile lui Jake Gyllenhaal alături de Bear Grylls, într-o expediţie în Islanda, în timp ce îşi testează nu numai condiţia fizică, ci şi capacitatea de a supravieţui în condiţii complet diferite stilului său de viaţă.