Jale mare în România. Din păcate, s-a întâmplat. A murit pe patul de spital

Tragedie în Târgu-Mureș, acolo unde o femeie a murit pe patul de spital, iar rudele au aflat despre deces abia după… două zile. Femeia a murit săptămâna trecută, dar cele 5 fete ale sale susțin că nu au fost anunțate de nimeni.

15 mai 2019, 08:54
Jale mare în România. Din păcate, s-a întâmplat. A murit pe patul de spital

Mergând să o viziteze pe mama lor la spital, fetele au aflat cu stupoare că mama lor murise în urmă cu două zile, informează stirileprotv.ro. Răspunsul medicilor a fost că au „rătăcit datele de contact”. Numai că în salonul în care ar fi trebui să fie mama lor nu mai era nimeni. Femeia murise cu 48 de ore înainte, fără ca nimeni din familia sa să ştie.

Citeşte şi Femeie găsită moartă într-o maşină, în Năvodari. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

„Vineri nu am fost, duminică ne am dus la ea… a intrat sora mea cea mare care a coborât plângând ca mama a decedat… Am zis sigur a fost mutată într-o altă încăpere. M-am dus la ea în salon, nu era, ea era altcineva…. când am întrebat toată lumea a tăcut din gură, nimeni nu a zis nimic, după aia un medic a luat curajul şi mi-a spus că a decedat… am zis asta este o greşeală. Ni s-a zis că nu am lăsat nici un act, nici un număr de telefon şi asta este, când am zis că v-am lăsat, au zis că păi pe fiţuici, că fiţuicile se pierd”, a spus fiica femeii, Vajda Ingrid.