Jale şi manele până la cer. Tânărul ucis în scandalul de la Bărbuleşti a fost înmormântat VIDEO

La Bărbuleşti, rudele şi localnicii au condus pe ultimul drum tânărul ucis în scandalul de zilele trecute în localitatea ialomiţeană Bărbuleşti. În faţa cortegiului a fost un brad împodomit dar şi două fete îmbrăcate în mireasă.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 15:12

În Bărbuleşti a fost jale mare. Tânărul de 35 de ani împuşcat mortal a fost condus pe ultimul drum. Zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi. O femeie a leşinat. Familia lui Beki Mondialu cu greu şi-a stăpânit lacrimile şi a cerut să vadă cum ucigaşul este pedepsit de lege.

În faţa cortegiului s-a aflat un brad împodomit şi două fete îmbrăcate în mireasă. Tradiţia din Bărbuleşti spune că un tânăr nu trebuie dus la groapă şi că el normal trebuia să se însoare. Preotul a cântat, manelele au răsunat.

Pe mormântul tânărului au fost puse covoare persane şi o mulţime de flori.

În ultima seară de priveghi, cântăreţul de manele Ştefan de la Bărbuleşti a venit să cânte melodii de jale pentru prietenul său mort şi pentru familia lui, cărora le-a făcut chiar şi dedicaţii speciale.

Dănuţă Chelu, cunoscut drept Dan Bolovan a fost acuzat că l-ar fi împuşcat mortal pe Beki Mondialu şi va rămâne după gratii 29 de zile.


loading...
Partenerii noștri