James DeGale nu vrea să mai boxeze cu Lucian Bute. Românul poate cuceri DOUĂ CENTURI

James DeGale, care îşi va apăra centura IBF la categoria supermijlocie pe 30 aprilie, a declarat că îşi doreşte un meci în Anglia pentru unificarea centurilor IBF şi WBC, dar a precizat că ar prefera să nu mai boxeze cu Lucian Bute.

25 mart. 2016, 14:55
James DeGale nu vrea să mai boxeze cu Lucian Bute. Românul poate cuceri DOUĂ CENTURI

James DeGale va boxa cu Rogelio Medina în data de 30 de aprilie, pe arena DC Armory în Washington. În aceeaşi zi, Badou Jack îşi apără titlul mondial WBC într-o confruntare cu Lucian Bute, care a pierdut împotriva lui DeGale, în noiembrie 2015. Învingătorii din aceste două partide trebuie să se confrunte pentru unificarea centurilor, într-un meci care va avea loc în vara acestui an, potrivit unei clauze în contractul semnat cu televiziunea Showtime.

OFICIAL. Lucian Bute va boxa pentru TITLUL MONDIAL WBC

„Meciul pentru unificare ar trebui să vină la scurt timp după confruntarea cu Medina. Anticipez că voi câştiga fără probleme cu Medina, nu vreau să-mi jignesc adversarul, dar cred că voi arăta bine în ring. Să fiu sincer, nu vreau să boxez din nou cu Lucian Bute, întrucât l-am învins. Aş vrea să întâlnesc o figură nouă pentru un nou titlu, precum Badou Jack, ar fi perfect. Îl văd pe Jack uşor favorit cu Bute”, a spus DeGale.

Lucian Bute, 36 de ani, va boxa, la 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie.