James Michael Tyler, Gunther din serialul Friends, a murit. Suferea de cancer

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în serialul Friends, a murit la vârsta de 59 de ani.

25 oct. 2021, 08:38
James Michael Tyler, Gunther din serialul Friends, a murit. Suferea de cancer

James Michael Tyler a murit în casa sa din Los Angeles, duminică dimineaţă. Cei care l-au cunoscut măcar o dată ştiu că au avut un prieten pe viaţă. În urma sa a rămas Jennifer Carno, dragostea vieţii lui, a transmis managerul actorului, conform BBC. .

Tyler a fost diagnosticat cu o formă avansată de cancer de prostată în 2018, cancer care s-a extins ulterior la oasele sale.

„În dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni, şi-a împărtăşit povestea şi a devenit un susţinător al celor care s-ar putea afla în situaţia sa. A încurajat toţi bărbaţii să se testeze pentru astfel de boli până la vârsta de 40 de ani”, a mai declarat managerul său.

Un actor important din „Sex and the City” a murit la 57 de ani. În serial a jucat rolul impresarului

Gunther, unul dintre cele mai iubite personaje din Friends 

Deşi nu a apărut pe ecran la fel de mult ca personajele principale din Friends, Gunther a fost şi rămâne unul dintre cele mai iubite personaje. El era chelner şi managerul cafenelei Central Perk şi a fost îndrăgostit de Rachel, personajul interpretat de Jennfier Anniston.

„Lumea l-a ştiut ca Gunther, al şaptelea prieten, dar apropiaţii l-au cunoscut ca actor, muzician, activist pentru atragerea atenţiei asupra cancerului, şi ca un soţ iubitor”, a mai explicat managerul.

Actorul James Michael Tyler suferă de cancer. Gunther din serialul „Friends” nu mai poate merge

În luna mai, Tyler a avut o scurtă apariţie în Friends: Reuniunea, via Zoom. „Au fost cei mai memorabili 10 ani din viaţa mea, sincer vă spun. Nu mi-aş fi putut imagina o experienţă mai frumoasă. Toţi aceşti oameni au fost fantastici, a fost o bucurie să lucrez cu ei. M-am simţit special”, a declarat actorul la acel moment.

Tyler a jucat în aproape 150 de episoade din Friends.  Jennifer Anniston a reacţionat pe pagina sa de Instagram la auzul veştii că actorul a murit.

„Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îţi mulţumim pentru râsetele pe care le-ai adus în serial şi în vieţile noastre. Ne vei lipsi”, a scris actriţa, alături de un clip din episodul final, în care Gunther îşi declară dragostea pentru Rachel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


loading...
Partenerii noștri