Actorul James Michael Tyler suferă de cancer. Gunther din serialul „Friends” nu mai poate merge

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer la prostată, ajuns în stadiul patru. Boala i-a afectat oasele şi nu mai poate merge acum. În prezent, face chimioterapie.

22 iun. 2021, 08:29
Actorul James Michael Tyler suferă de cancer. Gunther din serialul „Friends” nu mai poate merge
Actorul James Michael Tyler suferă de cancer

Actorul

James Michael Tyler suferă de cancer. Într-un interviu acordat „Today” de la NBC, actorul în vârstă de 59 de ani a dezvăluit că a primit diagnosticul în septembrie 2018, după un examen de rutină. „În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin.

Tyler a explicat că, din cauza pandemiei, a ratat o examinare şi cancerul s-a răspândit la oase. „Cancer în stadiu avansat”, a confirmat el.

Actorul a îndemnat bărbaţii să meargă la controale. „Există alte opţiuni disponibile pentru bărbaţi, dacă îl descoperă mai devreme decât am făcut-o eu”.

Citeşte şi: A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă

Actorul James Michael Tyler suferă de cancer

Una dintre cele mai populare figuri din serialul „Friends”, Tyler a apărut, prin Zoom, şi în programul special de reunire a starurilor show-ului.

Au fost zece ani memorabili din viaţa mea, sincer”, a spus el despre serial. „Nu îmi pot imagina o experienţă mai bună. Toţi au fost fantastici şi a fost o plăcere să lucrez cu ei”.

El a adăugat că actorul David Schwimmer şi unii membri din echipa producţiei de televiziune au ştiut despre afecţiunea lui, însă nu a dorit să facă acest lucru public în timpul programului secial, scrie News.ro.

Tyler a apărut şi alături de Matt LeBlanc într-un episod din 2012 al sitcomului „Episodes” (BBC), iar în film a jucat în producţii ca „The Disturbance at Dinner”, „Foreign Correspondents”, „Motel Blue” şi „Jason’s Big Problem”.

Întrebat dacă îşi doreşte să fi făcut ceva diferit, el a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.