Robert Redford, în doliu. Fiul reputatului actor a murit

Doliu la Hollywood! Realizatorul de documentare James Redford, fiul lui Robert Redford, a murit la vârsta de 58 de ani. Cineastul a fost răpus de cancer.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 05:54
Robert Redford, în doliu. Fiul reputatului actor a murit

Anunţul decesului a fost făcut de Kyle Redford, soţia lui James Redford.

„A trăit o viaţă frumoasă, care a avut impact şi a fost iubit de mulţi. Îi va fi simţită lipsa. Ca soţie a lui de 32 de ani, sunt recunoscătoare pentru cei doi copii extraordinari pe care i-am crescut împreună. Nu ştiu ce ne-am fi făcut fără ei în ultimii doi ani”, a scris Kyle Redford, conform publicaţiei Variety, citate de News.ro.

James Redford a murit. Cauza morţii fiului lui Robert Redford

James Redford a murit pe 16 octombrie din cauza unui cancer la ficat. În urmă cu aproape 30 de ani, cineastul a suferit un transplant.

James Redford, fiul lui Robert Redford şi al Lolei van Wagenen, a produs şi regizat documentare care au vorbit despre subiecte importante, precum mediul şi educaţia. „The Big Picture: Rethinking Dyslexia” a fost inspirat de fiul său, Dylan, şi de eforturile făcute de el în şcoală, iar în „Happening: A Clean Energy Revolution” (2017) a explorat beneficiile energiei curate.

Robert Redford se retrage din actorie la vârsta de 81 de ani

Potrivit sursei citate, fiul lui Robert Redford a scris scenariul pentru „Cowboy Up” (2001), în care au jucat Kiefer Sutherland şi Daryl Hannah, şi a regizat „Spin” (2003) pentru Showtime, în care au jucat Stanley Tucci şi Dana Delaney.

În anul 2005, James Redford a fondat împreună cu tatăl lui „The Redford Center”, organizaţie non-profit care produce filme şi oferă granturi pentru cineaştii care abordează ca temă mediul înconjurător. În prezent, lucra la „The Amy Tan Documentary”.

James Redford mai avea două surori, Amy Redford şi Shauna Redford Schlosser.


loading...
Partenerii noștri