Jamie Oliver, pedepse inedite pentru copii

Renumitul bucătar Jamie Oliver a inventat o metodă inedită de a-şi pedepsi copiii. Astfel, dacă unul dintre cei patru copii îl va supăra pe Jamie Oliver, acesta le va adăuga ardei iute în mâncărurile lor.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 10:40
Jamie Oliver, pedepse inedite pentru copii

Jamie Oliver are patru copii cu Jools, soţia sa. Vârstele copiilor săi sunt cuprinse între 4 şi 12 ani.

Ideea acestei pedepse i-a venit atunci când fiica lui cea mare a fost impertinentă şi lipsită de bun simţ. Atunci, Jamie Oliver a cojit un măr, a pus sos chili extrem de iute peste fruct şi l-a oferit apoi fiicei sale, informează mediafax.

Cum arată soţia cunoscutului bucătar JAMIE OLIVER, femeia pe care o iubeşte de la 18 ani

„Drept pedeapsă, îi fac să mănânce ardei iute. Nu mai e la modă să îţi baţi copiii, nu e deloc elegant şi nu ai voie ca părinte să faci acest lucru. Dacă eşti un bucătar celebru, aşa cum sunt eu, nu ar fi deloc plăcut dacă informaţia ar apărea în presă. Aşadar, ai nevoie de metode alternative.

Poppy a fost foarte nerespectuoasă şi insolentă cu mine şi a forţat nota. Pe vremea copilăriei mele, aş fi fost bătut, dar în zilele noastre nu mai ai voie să faci asta. După cinci minute, a crezut că eu uitasem, dar nu uitasem. Mi-a cerut un măr. L-am tăiat în mai multe bucăţi pe care le-am frecat cu ardei iute. A fost o trataţie minunată”, a dezvăluit Jamie Oliver.

Chiar dacă el consideră aceastăm metodă de disciplinare una cât se poate de normală, soţia maestrului bucătar spune că metoda aplicată nu ar fi una foarte eficientă.

Citeşte şi  Regulile lui Jamie Oliver ca să mănânci sănătos şi echilibrat