Jamila, amenințată cu moartea: „Te nenorocesc dacă te prind! Nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine”

Clipe de groaza pentru Jamila, fondatoarea blogului și canalului de YouTube Jamila Cuisine. Femeia se teme pentru viața ei din cauza mesajelor de ameninţare pe care le-a primit. A alertat politia si asteapta ca autoritatile sa-i prinda pe ce-i care nu-i dau pace.

05 sept. 2021, 15:31
Jamila, amenințată cu moartea: „Te nenorocesc dacă te prind! Nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine”

Jamila, fondatoarea blogului și canalului de YouTube Jamila Cuisine, se teme pentru viața ei din cauza mesajelor de ameninţare pe care le-a primit pe internet.

Citeşte şi: Jamila Cuisine are un venit săptămânal de mii de euro din Youtube

Jamila a ales să posteze câteva dintre mesajele de amenințare primite.

Să moară tot ce am mai scump pe casă, dacă nu te nenorocesc dacă te prind prin Militari. Jamilo, fii atentă la mine ce capac îți dau„, a scris un internaut.

Jamila, ai face bine să-ți păzești spatele, căci dacă te voi prinde, nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine„, a fost alt mesaj de ameninţare primit de Jamila.

Jamila nu înţelege de unde vin aceste mesaje şi trage atenţia că este nevoie de supravegherea copiilor de către părinţi.

„Internetul naște monștri! Acesta este al doilea comentariu de amenințare pe care îl primesc în 24 de ore. Veți spune că sunt copii si că scriu și ei ca să epateze.

Da, sunt copii, dar să scrii așa ceva unui adult pe care nu-l cunoști doar pentru distracție mi se pare oribil, groaznic! Amenințările de tipul acesta reprezintă infracțiune și se pedepsesc conform legii!

Copiii care au acces la internet ar trebui supravegheați, chiar dacă sunt mari. Apoi ar trebui EDUCAȚI! Educați ca să nu se mai comporte așa, ca să nu mai lase nimănui mesaje de tipul ăsta! Sunt mamă și mă îngrozesc!”, a scris Jamila.

Jamila Cuisine, cu numele real de Geanina Staicu Avram, a devenit extrem de populară datorită pasiunii pentru arta culinară pe care s-a gândit să împărtășească și celorlalți prin intermediul clipurilor de pe Youtube.

Citeşte şi: Jamila, infectată cu noul coronavirus: „Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului un număr de fix”

Tânăra a povestit că denumirea, care i-a adus celebritatea și a devenit un mic brand, a venit de fapt de la soacra ei, care i-a pronunțat greșit numele românesc, și o striga Jamila.

A manifestat încă de mică o pasiune pentru gătit atunci când a început să-și facă singură paste pentru că nu-i placea mâncarea pe care i-o găteau părinții ei. Mai târziu ea s-a căsătorit cu un marocan și a luat contact cu o cultură diferită datorită căreia a cunoscut un nou mod de a pregăti mâncarea în acre accentul se pune pe intensitatea condimentelor.

Soțul ei o susține foarte mult în pasiunea ei care îmbină arta gastronomică cu zona de Youtube, el este cel care filmează și montează clipurile Jamilei.