Jamila, mesaj tranșant pentru Liviu Dragnea, noul ei coleg de breaslă: „Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea”

Jamila, una dintre cele mai de succes vloggerițe culinare de la noi, i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, după ce acesta s-a apucat de făcut rețete pe Youtube.

09 apr. 2023, 11:57
Jamila, mesaj tranșant pentru Liviu Dragnea, noul ei coleg de breaslă: „Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea”
Jamila, mesaj pentru Liviu Dragnea

Jamila a fost asaltată de mesaje și comaprații cu cel mai nou vlogger culinar de pe YouTube-ul românesc, Liviu Dragnea. Creatoarea de conținut a transmis un mesaj în acest sens, pentru a lămuri lucrurile.

Jamila, mesaj pentru Liviu Dragnea

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”

, a spus Jamila într-un filmuleț.

Citește și: Jamila, primele declarații după ce a pierdut „războiul eclerelor”: „Dacă nu-mi voi găsi dreptatea în România, voi merge și la nivel european”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, și-a deschis un canal de YouTube dedicat gastronomiei. Acesta are un succes colosal, dar nu toți cred că scopul acestuia este pur și simplu de a arăta rețete. El este suspectat că ar dori să intre din nou în politică, iar toată această bucătăreală este doar o soluție pentru a ieși din anonimat.

Citește și: Liviu Dragnea, replici virale cu angajaţii Primăriei Brașov pe TikTok. „Vă gătesc doar dacă pleacă primarul” / „Mulţumim, dar avem alergie la corupţie” VIDEO

Liviu Dragnea, luat în derâdere pe internet

Odată cu lansarea noii sale emisiuni online, Liviu Dragnea a atras și un val de comentarii și glume de la publicul larg. Multe sunt referitoare fie la condamnarea acestuia, în urma acuzațiilor oficiale, instigare la abuz si instigare la fals intelectual. Însă, fostul lider PSD continuă să posteze pe conturile sale de Facebook, TikTok și YouTube.

„Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă/ Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria/ Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit/ Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită/ Gordon Ramsay după o lună în Vaslui/ Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?/

Pasul 1: Se fură fasolea/ Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!/ O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere/ Să-l invitați și pe Ciolacu să se acomodeze cu situația pe când urmează”, sunt doar câteva comentarii haioase.