Jandarm din Galaţi, cercetat pentru pedofilie. A încercat să violeze un băiat de 15 ani pe care l-a racolat pe internet

Un jandarm din Galați a încercat să violeze un băiat de 15 ani pe care l-a racolat pe internet. Bărbatul îi trimitea mesaje adolescentului prin care încerca să îi convingă să întrețină relații sexuale cu el. Jandarmul pedofil este cercetat acum de Parchetul Militar.

RomaniaTV.net
04 oct. 2019, 06:52
Jandarm din Galaţi, cercetat pentru pedofilie. A încercat să violeze un băiat de 15 ani pe care l-a racolat pe internet

Jandarmul din Galați a racolat pe internet un copil de 15 ani. A încercat apoi să îl convingă pe adolescent să întrețină cu el relații sexuale. Totul a iesit la iveală după ce părinții băiatului au descoperit mesajele din telefonul acestuia, potrivit România TV.

„A fost angajatul unitatii noastre din 2003, nu a fost sanctionat disciplinar pana la acest moment. Institutia Jandarmeriei si comanda unitatii noastre nu tolereaza astfel de fapte care nu sunt conforme cu deontologia profesionala si cu calitatea de militar”, a declarat lt. Cătălin mircea Bădin, purtatorul de cuvant IJJ Galati.

Jandarmul acuzat are 41 de ani si era încadrat la unitatea din Târgu Bujor. După audieri, el a fost dus la Spitalul de psihiatrie pentru un consult de specialitate.

Jandarmul pedofil si-a dat demisia imediat după izbucnirea scandalului. Surse din anchetă sustin că jandarmul a crescut într-un centru de plasament, după ce a fost abandonat de părinți. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Militar Iași.