Jandarm găsit cu gâtul tăiat într-un garaj. Prima ipoteză este sinuciderea

Un jandarm din cadrul Grupării Mobile Constantanța a fost găsit luni cu gâtul tăiat. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea.

16 ian. 2023, 14:31
Jandarm găsit cu gâtul tăiat într-un garaj. Prima ipoteză este sinuciderea

Un jandarm din Gruparea Mobilă ”Tomis”, Constanța, a fost găsit  luni în stare de inconștiență cu tăieturi în zona gâtului, în localitatea Lumina, județul Constanța. Prima ipoteză a anchetatorilor sinuciderea, potrivit România TV.

Citește și: Dublă crimă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Aveau capetele zdrobite

Descoperirea a fost făcută de către un vecin al jandarmului. După ce l-a găsit într-o balta de sânge în garaj, bărbatul a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor.

Citește și: Nicu și Alexandra sunt cei doi soți uciși la Bran. Criminalul a intrat peste ei în casă după ce a spart ușa cu toporul

Criminaliștii din cadrul IPJ Constanța au sosit imediat la fața locului pentru cercetări.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconștient, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinței sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Jandarmul găsit mort avea 40 de ani, era căsătorit și avea un copil de un an. Bărbatul lucra în MAI din 2003 și șefii lui spun că avea toate avizele psihologice la zi.

”Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Năvodari. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Jandarmeria Română