Jandarm înjunghiat în Brăila. Agresorul, un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj, a fost internat la Psihiatrie

Un bărbat de 53 de ani, care ameninţa că se sinucide aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuia, a înjunghiat un jandarm care a intervenit pentru imobilizarea lui. Din fericire, jandarmul nu a fost rănit grav. Agresorul a fost preluat de catre efectivele Politiei Municipiului Braila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Braila.

06 mai 2021, 14:31
Jandarm înjunghiat în Brăila. Agresorul, un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj, a fost internat la Psihiatrie
Jandarm înjunghiat de un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj. Agresorul a fost internat la Psihiatrie. Sursa: infobraila.ro

Jandarm înjunghiat în Brăila. Pompierii ISU Brăila au intervenit joi pe bulevardul Dorobantilor, in apropiere de Hotel Orient, după ce un barbat în vârstă de 53 de ani, aflat la etajul patru al imobilului in care locuia, a amenintat ca se sinucide aruncandu-se de la balcon. Trecătorii au sunat la 112 pentru că bărbatul arunca de la etaj cu tot felul de obiecte. La vederea echipajelor de intervenţie, bărbatul a ameninţat că se sinucide, aruncându-se de la etaj.

Atunci, echipaje de la ISU Brăila au spart uşa apartamentului în care locuia bărbatul, iar poliţişti şi jandarmi au intrat imediat în locuinţă, încercând să-l imobilizeze. În timp ce oamenii legii încercau să-l imobilizeze, brăileanul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe jandarmul de lângă el.

Citeşte şi: Poliţiştii care au omorât un om la Piteşti, eliberaţi din arest. Jandarmul, mandat de arestare

„ISU a fost solicitat să intervină în cazul unui bărbat care ameninţa că se aruncă de la etajul patru al unui bloc. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, ambulanţa SMURD şi autoscara. Uşa apartamentului a fost deschisă de echipajul ISU, persoana fiind imobilizată de echipaje ale IJJ şi IPJ. În timpul acţiunii a fost rănit un jandarm, fiind înjunghiat la nivelul şoldului stâng. Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital”, se arată într-un comunicat al ISU Brăila.

Jandarm înjunghiat în Brăila. IJJ Brăila: viaţa nu-i este pusă în pericol

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al IJJ Brăila, jandarmul înjunghiat se află în afara oricărui pericol, el primind îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

„În data de 06.05.2021, un echipaj de jandarmi a acţionat în sprijinul efectivelor Poliţiei Municipiului Brăila, la o adresă din municipiul Brăila, deoarece o persoană arunca cu obiecte contondente pe copertina unei alte locuinţe vecine. În timpul intervenţiei, un subofiţer din cadrul echipajului de jandarmi a fost înjunghiat superficial în coapsa stângă. Subofiţerul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale. Menţionăm că, în prezent, viaţa nu-i este pusă în pericol. Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de către efectivele Poliţiei Municipiului Brăila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila. Urmează a fi luate măsurile legale”, se arată în informarea IJJ Brăila.

Citeşte şi: Mărturia unui jandarm rănit la protestul din Bucureşti: „Da, au fost agresivi. Când se termină cuvintele, zboară pietrele”

Potrivit infobrăila.ro, bărbatul care ameninţa că se aruncă din balcon are 41 de ani. El a fost imobilizat de echipajul de intervenţie şi dus la Poliţie. Ulterior, agresorul a fost internat la Psihiatrie.