Jandarm ucis în Râșnov. S-a pus scut în fața vărului său, atacat cu cuțitul pentru o datorie de 5.000 euro

Un bărbat de 39 de ani a atacat cu cuţitul alţi trei bărbaţi. Scandalul a pornit de la o datorie de 5.000 euro pe care una dintre victime o avea la agresor. În urma atacului, un bărbat de 38 de ani, jandarm, a murit. Ceilalți doi bărbați au fost răniți. După crimă, agresorul a încercat să se sinucidă.

28 mart. 2023, 08:24
Jandarm ucis în Râșnov. S-a pus scut în fața vărului său, atacat cu cuțitul pentru o datorie de 5.000 euro

Marian lucra ca jandarm de 16 ani. Sâmbătă seara a mers în casa vărului său, pompier. La întâlnire au venit și alți doi cunoscuți de-ai celor doi bărbați. Pe fondul consumului de alcool, între vărul lui Marian și unul dintre invitați s-a iscat o ceartă din cauza unei datorii de 5.000 euro pe care pompierul nu i-a mai returnat-o.

La un moment dat, păgubitul a scos un cuțit și i-a atacat pe cei trei bărbați. În încercarea de a-și salva vărul, Marian a fost înjunghiat mortal. Vărul lui Marian a fost rănit grav şi dus la spital, în timp ce al treilea a fost lovit, dar starea sa nu este gravă.

Citește și: Incident halucinant în Capitală! Un bărbat a fost găsit mort pe Dâmbovița, în Sectorul 3

După săvârșirea crimei, agresorul a fugit. A mers la locuința sa unde a încercat să-și pună capăt zilelor. Polițiștii l-au găsit în apartamentul său, cu venele de la ambele mâini tăiate şi inconştient. Inițial, agresorul a fost dus la un spital din Brașov, apoi a fost transferat la Sibiu.

Citește și: Detalii șocante în ancheta bebelușului din Alba ucis de propriul tată. S-a întâmplat la fel ca la Caracal și Onești. De ce a așteptat poliția ore întregi la ușa tatălui

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi tentativă de omor. Agresorul ar putea fi cercetat şi pentru lovire sau alte violenţe dacă a treia victimă depune plângere.