Detalii șocante în ancheta bebelușului din Alba ucis de propriul tată. S-a întâmplat la fel ca la Caracal și Onești. De ce a așteptat poliția ore întregi la ușa tatălui

Poliția Alba a fost sesizată de mamă la ora 01.00, însă polițiștii au spart ușa locuinței tatălui după trei ore. I-au găsit pe amândoi spânzurați. Surse de la medicina legală și criminaliști spun că moartea bebelușului ar fi avut loc exact când mama suna la 112.

27 mart. 2023, 15:08
Detalii șocante în ancheta bebelușului din Alba ucis de propriul tată. S-a întâmplat la fel ca la Caracal și Onești. De ce a așteptat poliția ore întregi la ușa tatălui

Descoperire șocantă în cazul bebelușului ucis de propriul tată în Alba. Deși mama copilului a cerut ajutor la 112 la ora 1 noaptea, ușa locuinței în care au fost găsite cadavrele bebelușului și al tatălui lui, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a fost spartă de oamenii legii abia la ora 5.00, potrivit România TV.

Surse din anchetă spun că bebelușul ar fi fost omorât înainte ca mama lui să anunțe poliția cu privire la discuțiile în contradictoriu avute cu fostul partener.

Vă reamintim că Bogdan Radu, un bărbat de 27 de ani, şi fiul său în vârstă de un an au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Citește și: Microbuz cu 23 de pasageri la bord, răsturnat în stațiunea Călimănești, județul Vâlcea

IPJ Alba a transmis că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

„Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament”, se menţionează în comunicatul Poliției.

Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia.

În interiorul apartamentului, cei doi au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi.

Potrivit IPJ Alba, de la primirea apelului prin 112 şi până la intrarea în apartament a poliţiştilor au trecut trei ore.