Jandarmii care au bătut un bărbat pentru că soţia sa conducea prea încet, reţinuţi

Patru din cei cinci jandarmi care au bătut crunt un bărbat în trafic în judeţul Gorj, pentru că soţia lui conducea cu viteză prea mică, au fost reţinuţi.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 21:03
Jandarmii care au bătut un bărbat pentru că soţia sa conducea prea încet, reţinuţi

Femeia a povestit că, în apropiere de oraşul Târgu Cărbuneşti, a observat că, din spate, a fost semnalizată de mai multe ori de un autoturism. Soţul ei a declarat că atunci când au oprit, îngrijoraţi că s-a întâmplat ceva, bărbaţii din cealaltă maşină au tăbărât pur şi simplu pe el şi l-au bătut măr.

Agresorii, cinci subofiţeri, erau îmbrăcaţi în civil pentru că erau în afara orelor de program. Victima susţine că cei cinci s-au lăudat că sunt jandarmi, unul dintre ei chiar cu grad de căpitan. Omul a ajuns tumefiat la spital.

„Victima unei agresiuni fizice se prezintă la Urgenţă cu un traumatism facial minor, cu un traumatism de genunchi”, a declarat irina Gomoja, medic urgenţă Târgu Crbuneşti.

Şoferiţa a făcut plângere la Poliţie şi la Jandarmerie. „În cazul în care cele sesizate se vor confirma, instituţia noastră, Jandarmeria Gorjeană, nu va tolera un astfel de comportament angajaţilor noştri2, a declarat Alin Ivan, purtător de cuvânt Jandarmeria Gorj.

Victima susţine că unul dintre agresori ar fi încercat să negocieze cu el o sumă de bani, ca să renunţe la plângere. Cei cinci sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la doi ani de închisoare.