Jandarmii – misiuni imposibile VIDEO

Misiuni dificile pentru jandarmi, care în unele zone sunt pur şi simplu depăşiţi de situaţie. În judeţul Buzău, unde zeci de comune sunt izolate complet, ei au încercat să ducă provizii la căminele sociale. S-au luptat cu nămeţii, dar nu au reuşit să ajungă la toate. Nici măcar maşinile de tracţiune nu şi-au putut face loc prin troienele înalte de 4 metri.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 06:58
Jandarmii – misiuni imposibile VIDEO

A fost imposibil, miercuri, pentru jandarmi să ajungă la azilul de bătrâni din localitatea Câmpeni. Troienele înalte au învins utilajele de deszăpezire, iar operaţiunea a eşuat la 10 kilometri de sat.

Din păcate din cele 3 localităţi la care ne-am propus să ajungem, la două am reuşit , la o locaţie drumul era practic impracticabil, nu s-a putut ajunge„, a spus lt. Adrian Cristian – Jandarmeria Buzău.

După trei zile de izolare, bătrânii şi copiii de la căminele din Stâlpu şi Ulmeni şi-au refăcut proviziile de alimente şi combustibil.

Chiar dacă nu au reuşit să ajungă cu alimentele la toate căminele sociale, la Brăila jandarmii au reuşit să deblocheze 6 şoferi care au rămas înzăpeziţi.