Jandarmul care a bătut o fetiţă de 11 ani este cercetat penal

Jandarmul din Dolj, acuzat că a lovit o fetiţă de 11 ani care a încercat să-i spele parbrizul, este cercetat penal. Mama copilei agresate a refuzat să depună plângere pentru vătămare corporală, însă procurorii s-au autosesizat. Jandarmul agresiv este cercetat şi pe linie disciplinară de către superiorii săi.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 14:59
Jandarmul care a bătut o fetiţă de 11 ani este cercetat penal

Jandarmul se afla la semafor când fetiţa de 11 ani a venit pentru a-i spăla parbrizul. Supărat că nu este lăsat în pace, jandarmul a început să o alerge pe fetiţă. A prins-o după mai bine de 100 de metri, a pus-o la pământ şi a început s-o lovească.

Victima a suferit mai multe contuzii în zona coloanei, însă mama fetei nu a făcut plângere la poliţie împotriva jandarmului. El va fi însă şi cercetat penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova după ce procurorii s-au autosesizat.

Jandarmul a fost şi amendat cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.  El este cercetat însă, şi pe linie disciplinară de către superiorii săi.

Instituţia noastră nu tolerează acest fel de comportament în timpul liber sau în timpul programului, iar în urma primirii documentelor de poliţie se va constitui o comisie la nivelul unităţii„, a declarat Ionuţ Ţapu, purtător de cuvânt Jandarmeria Dolj.

Pentru fapta sa, jandarmul riscă acum să fie trecut în rezervă şi chiar exclus din sistem.