Jane Fonda, atunci şi acum. A demonstrat că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda

Cu puţin efort, Jane Fonda ar putea îmbrăca şi astăzi sumarul costum din Barbarella, cel cu care a înne­bunit o planetă, în 1968.

RomaniaTV.net
24 mart. 2016, 15:31
Jane Fonda, atunci şi acum. A demonstrat că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda

Jane Fonda a dat un nou sens conceptului de sex-simbol în 1968, la 29 de ani, când voia să de­monstreze Hollywoodului că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda, actorul care a fermecat Broadway-ul în anii ’30.

O luptă personală în care avea să se angajeze pentru mult timp, dar care avea s-o subjuge, din cauza unui principiu inoculat încă din copilărie: „Am crescut în anii ’50 şi am învăţat de la tatăl meu că imaginea e singura care contează”, spune Jane Fonda. „A fost tatăl meu, l-am iubit, dar mi-a indus ideea că dacă nu arăţi perfect, nu vei fi iubit, ceea ce este greşit”, crede ea acum, la 78 de ani. Iar cu o mamă ca Frances Ford Seymour Brokaw, o ca­nadiancă frumoasă şi bogată, descendentă din vechea aristocraţie britanică şi urmaşă a uneia dintre soţiile lui Henric al VIII-lea, Lady Jane Seymour, micuţa Lady Jane, aşa cum era alin­tată, a crescut în luminile rampei şi a învăţat de timpuriu lecţia celebrităţii.

Desigur, ea a înţeles repede că statutul ei se datora în mare parte aspectului ei fizic şi că na­tura trebuie ajutată continuu. Ca şi alte actriţe, pentru a-şi păstra faima şi statutul de femeie fa­tală, a fost bulimică şi a apelat la operaţii estetice de lifting, liposucţie, implant mamar şi injecţii cu colagen şi botox. În tinereţe, pe când făcea modelling, n-ar fi recunoscut nici în ruptul ca­pului că trăieşte numai cu ţigări, cafea şi iaurt cu căpşuni. Astăzi, când dă bine să faci mărtu­risiri şocante, respectabila doamnă Fonda a fă­cut publică reţeta succesului ei: „30% genetica, 30% activitatea sexuală, 30% viaţa sănătoasă şi fitness-ul şi rămân 10%, pe care cred că-i datorez chirurgiei plastice”.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui material despre viața actriței Jane Fonda!