Janet Jackson are o tumoră la corzile vocale

Fanii au oftat întristați atunci când Janet Jackson a anunțat, în Ajunul Crăciunului, că ar putea amâna turneul „Unbreakable” din cauza unei operații pe care trebuia să o facă. Cu toate acestea, detalii despre starea de sănătate a artistei nu au ieșit la suprafață până acum, când o veste-șoc i-a cutremurat pe admiratorii ei.

RomaniaTV.net
06 ian. 2016, 12:27
Janet Jackson are o tumoră la corzile vocale

După ce au efectuat mai multe analize, doctorii au făcut o descoperire cutremurătoare. Aceștia au găsit o tumoră pe corzile vocale a artistei, care i-ar putea pune în pericol atât cariera, cât și viața. Specialiștii încearcă să afle dacă este vorba despre cancer laringian, potrivit radaronline.com.

„Doamne ferește să fie cancer laringian. Asta i-ar încheia, abrupt, abilitatea de a mai cânta vreodată”, a declarat doctorul Stuart Fischer. Tratamentul pentru o astfel de afecțiune este unul foarte agresiv pentru organism, iar vedeta ar avea nevoie de îngrijiri medicale intensive pentru o perioadă îndelungată de timp. „Operația ar fi foarte complexă, și urmată de luni de tratament cu radiații”, a mai explicat doctorul.

Artista a anunțat că va amâna turneul „Unbreakable” până la primăvară și și-a îndemnat fanii să se roage pentru ea: „Îmi frânge inima să vă spun că sunt forțată să amân Turneul Unbreakable până la primăvară. Vă rog, rugați-vă pentru mine, pentru familia mea și pentru întreaga noastră companie în această perioadă dificilă”.